Događanja / Istaknuta

od 10. do 12. listopada

Upiši se na ples uz Feniks - Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue

Upiši se na ples uz Feniks - Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue
PR

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna


ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj salse i ostalih latino-karipskih plesova koji počinje u ponedjeljak, 10. i srijedu, 12.10.2022. godine, u dvorani mjesnog odbora, u Robnoj kući IPK na Sjenjaku od 20:15 sati.



Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite i zaplešite, dobrodošli ste!).

Termini održavanja tečaja su ponedjeljak i srijeda od 20:15 sati.

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita



Zato smo za vas smo smiksali vrući koktel najpopularnijih plesova današnjice kao što su salsa, bachata, kizomba.

Osim što je iznimno seksi, plesanje salse može zamijeniti dosadne sate u teretani. Potrebno je samo mrdati kukovima, nogama i rukama u ritmu glazbe i ne zaboraviti na jednako važan faktor u plesu - osmijeh.

S veselom Feniksovom ekipom uđite u svijet koji energijom puni baterije, odmara duh i tijelo, svijet plesa!

"Prije ili kasnije ćete se naći u nekom klubu, terasi ili plaži gdje će vam znanje vruće salse, senzualne bachata ili kizombe dobro doći. Kada jednom savladate te zavodljive pokrete pune osjećaja i strasti, pogled na svijet i život oko sebe bit će vam mnogo veseliji i ljepši.

Dodate li još tome mnoga lijepa poznanstva iz plesne škole, a nerijetko se dogodi i ljubav. Naš je savjet – svakako probajte! Ples usrećuje, ples je radost, stvarno!", poručuju iz Feniksa.

Na tečaju si: sat vremena okružen/-a nasmijanim ljudima, šališ se, slušaš veselu glazbu, plešeš... Što misliš, kako ćeš se osjećati poslije sata? Nesretno ili jako sretno i pozitivno?
 


Izdvojeno

Reci što misliš!