Događanja / Istaknuta

3. listopada

Orijentacijski (tje)dan EFOS-a

Orijentacijski (tje)dan EFOS-a

Orijentacijski tjedan započet će u ponedjeljak 3. listopada, kada će se brucoši imati priliku upoznati s profesorima i starijim kolegama

Ekonomski fakultet u Osijeku već devetu godinu za redom organizira orijentacijski tjedan koji će brucoše uvesti u studentski život i akademske obveze.

Orijentacijski tjedan započet će u ponedjeljak 3. listopada, kada će se brucoši imati priliku upoznati s profesorima i starijim kolegama, ali i prilikama za akademski razvoj tijekom studija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz sve važne uvodne informacije vezane za Fakultet i studiranje, studenti će također imati priliku čuti i nekoliko poticajnih riječi od istaknutih bivših studenata EFOS-a koji danas predstavljaju neke od najuspješnijih članova lokalne, ali i nacionalne poslovne zajednice.

Stoga Vas EFOS s velikim zadovoljstvom poziva na Orijentacijski (tje)dan EFOS-a, koji će započeti u ponedjeljak 3. listopada 2022., u 9 sati u Dvorani 1 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7).

Orijentacijski tjedan Ekonomskog fakulteta u Osijeku uvodnim će obraćanjem službeno otvoriti prof. dr. sc. Boris Crnković, dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku, a motivacijski govor za studente održat će dr. sc. Dajana Mrčela, predsjednica Uprave Saponije i uspješna bivša studentica EFOS-a.

Program će voditi: izv. prof. dr. sc. Ljerka Sedlan König, profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!