Događanja / Istaknuta

od 30. rujna do 2. listopada

Otvorene prijave za Špica radionicu 7. Filmske RUNDE!

Otvorene prijave za Špica radionicu 7. Filmske RUNDE!
PR

Radionica je besplatna i nije potrebno predznanje, a namijenjena je srednjoškolcima i studentima

Ovogodišnja ŠPICA radionica Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma, održat će se od 30. rujna do 2. listopada 2022. u Kulturnom centru Osijek, a zamišljena je kao cjelodnevni susret tijekom kojeg će polaznici svladati osnove filmskoga stvaranja razvojem i snimanjem vlastite festivalske špice. Voditelj je radionice nagrađivani student filmske režije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu David Gašo.

Radionica je besplatna i nije potrebno predznanje, a namijenjena je srednjoškolcima i studentima.

Susreti će pratiti hodogram trodnevnoga filmskog seta koji će obuhvatiti sve etape
produkcije, a polaznici će se moći opredijeliti za male sektore režije, kamere, tona i montaže kako bi uspješno oživjeli zajedničku ideju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon razrade ideja polaznici će sami osmisliti, snimiti i montirati sadržaj buduće najavne špice 7. Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma, koja će se održati 14. i 15. listopada 2022. u Osijeku.

Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti na [email protected] najkasnije do 28. rujna 2022. s kratkim motivacijskim pismom.

Uz motivacijsko pismo treba navesti i svoj kontakt (ime, broj mobitela, e-mail i godinu rođenja).

Odabranim polaznicima povratno ćemo se javiti s detaljnim programom radionice.

ŠPICA radionica organizirana je u suradnji s Kulturnim centrom Osijek te uz podršku DHFR-a, HAVC-a, Zaklade „Kultura nova“ i Grada Osijeka. Dosadašnje rezultate Špica radionice možete pogledati na službenoj stranici Filmske RUNDE.


Izdvojeno

Reci što misliš!