Događanja / Istaknuta

23. i 24. rujna

Ovaj vikend u Zmajevcu 17. po redu Vinski maraton

Ovaj vikend u Zmajevcu 17. po redu Vinski maraton
Nenad Milić i Dubravko Franjin/TZ Baranje

Razveseli svoje nepce vrhunskim baranjskim vinima i specijalitetima, a dušu odličnom glazbom i dobrim ljudima! Vinski maraton održati će se 23. i 24. rujna u surducima baranjskog Zmajevca

Vinski maraton jedinstvena je eno-gastro-turistička priča u Hrvatskoj koja iz godine u godinu bilježi sve veći broj posjetitelja, kako iz cijele Hrvatske tako i iz Europe. Glavni je cilj Vinskoga maratona očuvanje kulturne baštine – surduka – s naglaskom na vinu, vinskoj tradiciji te tradicionalnoj gastronomskoj ponudi koje su u Baranji najzastupljenije.

I ove se godine Maraton održava posljednji vikend u rujnu, 23. i 24., a tijekom dvodnevne manifestacije moguće je kušati baranjska vina, uživati u etno sajmu, sudjelovati u povorci folklornih skupina te poslušati odlične glazbenike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvoga dana, u petak, 23. rujna, od 16.oo sati kreće registracija za Premium maraton te koncert grupe Frajle koji počinje u 18.30.

Drugoga dana, od 14 do 18 sati održat će se Vinski maraton, tradicionalan obilazak podruma i surduka te večernji koncert Amadeus benda.

PRIJAVA NA: https://bit.ly/3PRTfhs

PREMIUM VINSKI MARATON - Petak / 23. 09. 2022.
1. opcija: 60,00 HRK - povratna autobusna karta (Osijek - Zmajevac - Osijek)
Kotizacija za PREMIUM VINSKI MARATON nije potrebna, festivalske čaše i bonove za degustaciju najslađih vinskih kapljica možete kupiti na festivalu.

VINSKI MARATON - Subota / 24. 09. 2022.
2. opcija: 60,00 HRK - povratna autobusna karta (Osijek - Zmajevac - Osijek)
3. opcija: 180,00 HRK - Vinski maraton
4. opcija: 240,00 HRK - Vinski maraton + povratna autobusna karta
Kotizacija uključuje:
vinsku čašu s tobolcem, ruksak, startni broj, kartu s bonovima za degustaciju vina, te prema opciji i povratnu autobusnu kartu na relaciji Osijek - Zmajevac - Osijek prema naznačenom voznom redu.


Izdvojeno

Reci što misliš!