Događanja / Istaknuta

od 6. do 7. rujna

U tijeku prijave za Program osječkog smanjivanja težine – POST

U tijeku prijave za Program osječkog smanjivanja težine – POST
PR

Do sada je POST pokazao iznimne rezultate i daleko nadmašuje postojeće svjetske program mršavljenja

Počeli su upisi u Program osječkog smanjivanja težine – POST, program koji je poznat jer se u njemu mršavi bez vježbanja i bez uskraćivanja bilo koje namirnice. Program traje pet mjeseci, vode ga Dražen Gorjanski, dr. med., spec. ob. med i doc. dr. sc. Mario Ćurković, dr. med. spec. ob. med, a odvija se tijekom tjednih sastanaka u prostorima Gimnastičkog društva Osijek Žito (Kralja Zvonimira 5).

Prijave na broj: 091 514 37 60.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi polaznici stekli cjelovitu sliku o tome što je POST organizirana su uvodna predavanja koja će se održati 30.8.22. (utorak); 31.8.22. (srijeda); 2.9.22. (petak) u dva termina od 19-20 i od 20-21 sat. 

Na uvodnim predavanjima polaznicima će biti prikazan sadržaja POSTA, način provedbe, znanja i vještine koje će steći tijekom programa te dani odgovori na sve nejasnoće koje polaznici budu imali, a nakon uvodnog predavanja zainteresirani će se moći odmah upisati na sam program.

Sam program počinje 6. i 7. rujna 2022. i odvija se tijekom sastanaka u skupinama do 25 polaznika i to u sljedećim terminima:

UTORAK: 18-19 sati i 19-20 sati

SRIJEDA: 19-20 sati i 20-21 sat.

Do sada je POST pokazao iznimne rezultate i daleko nadmašuje postojeće svjetske program mršavljenja. Posljednja skupina polaznika (upisanih u veljači ove godine) imala je za pet mjeseci sljedeći gubitak tjelesne mase:

Iako su rezultati dojmljivi, voditelji vjeruju kako će sljedeće skupine biti još uspješnije. Razlog za takav optimizam je činjenica što su voditelji POSTA napisali udžbenik koji će polaznicima znatno olakšati provođenje programa čime je POST postao jedan od rijetkih svjetskih programa koji ima svoje vlastito učilo.

Više o knjizi i POSTU na postosijek.eu


Izdvojeno

Reci što misliš!