Događanja / Istaknuta

25. svibnja

Otvorene prijave za besplatno predavanje za roditelje u DOKKICI

Otvorene prijave za besplatno predavanje za roditelje u DOKKICI
PR

Na predavanju pod nazivom „Roditeljstvo i ja” roditelji će se staviti u ulogu djetetovog mentora

"Na našem posljednjem predavanju za roditelje u drugoj programskoj godini programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” objedinit ćemo sve do sada obrađene teme i razgovarati o nekim od najčešćih izazova s kojima se roditelji susreću. Veliku važnost ćemo pridati razumijevanju utjecaja ranih životnih iskustava na naše današnje uloge i koliko je odgoj naših roditelja utjecao i utječe na naše vlastite roditeljske postupke", objašnjava DOKKICA.

 

Na predavanju pod nazivom „Roditeljstvo i ja” stavit ćemo se u ulogu djetetovog mentora i prisjetiti se kako briga o sebi i vlastitim emocijama može pomoći prilikom  odgoja djeteta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predavanje će se održati u srijedu, 25. svibnja u 17:00 sati u prostorijama Dječjeg kreativnog centra DOKKICA, a broj sudionika je ograničen.

Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu: https://tinyurl.com/ACPPredavanje8.

Za sve ostale informacije možete kontaktirati putem e-adrese: [email protected] ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u Osijeku i Donjem Miholjcu. 


Izdvojeno

Reci što misliš!