Događanja / Istaknuta

27. svibnja

Večer vina i umjetnosti ove godine u osječkom Parku vinske kulture

Večer vina i umjetnosti ove godine u osječkom Parku vinske kulture
Ivica Benić/SiB.hr

Osvojite si vrhunski provod nakon kojeg uvijek svi ponosno pokazujemo trenutke zabilježene na fotografijama

Već 10 godina (!) jedne od najljepših osječkih večeri budu one s potpisom vina & umjetnosti.

Još jedna takva, Večer vina & umjetnosti održati će se i ove godine, 27. svibnja, od 18 sati do ponoći u Perivoju kralja Tomislava (Parku vinske kulture).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pozivamo vas sve da se pridružite čarobnoj vožnji kojom će dirigirati najbolja vina Slavonije i Baranje. Na pozornici ispod zvijezda ponosno će demonstrirati sve ono što su kao grozdovi upijali izlažući se ugodnom suncu na obroncima nekih od vinograda naše bogate i plodne regije. Osmijesi koji su u jednakoj mjeri sastavni dio manifestacije dodatno će biti pospješeni ritmom koji će ispunjavati lounge zonu, ali i plesni podij namijenjen onima koji se ne mogu suzdržati ne pokazati nepodnošljivu lakoću mrdanja bokovima. Osvojite si vrhunski provod nakon kojeg uvijek svi ponosno pokazujemo trenutke zabilježene na fotografijama koje dokazuju koliko su ovaj grad, županija i regija izvrsno mjesto za posjetiti i osjetiti", poručuju u TZ Osječko-baranjske županije.

Večer vina i umjetnosti u Osijeku Fotogalerija

Širite riječ, uživajte u vinu & umjetnosti te si rezervirajte datum za večer kad će zvjezdano nebo uživati u predstavi punoj dobre energije i dobrih vibracija, a u predstavi u kojoj neku od glavnih uloga možete imati i vi.


Izdvojeno

Reci što misliš!