Događanja / Istaknuta

28. svibnja

“Hombr3” - festival kućnih pivara stiže na Pampas

“Hombr3” - festival kućnih pivara stiže na Pampas
Dubravka Petric/PIXSELL

Ove godine u najavi su i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije koji će prezentirati svoje kreacije brojnoj publici

Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na “Hombr3”, treće izdanje festivala kućnih pivara Osijeka, okolice i prijatelja iz Hrvatske i regije.

Nakon prošlogodišnjeg ‘jesenskog’ izdanja festival se vraća u svoj prvotni termin mjesec svibanj. 28.05.2022. sa početkom u 16 sati, u prostorijama streljane Pampasa prostorijama streljane Pampasa (Šandora Petefija 204/a, Osijek) ponudit će se preko 70 vrsta piva raznolikih stilova koje će istakati pivari koji su to pivo i skuhali, pa možete saznati sve što vas zanima o pivima. 

Homebrew_festival_Osijek_SiB_HR Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine u najavi su i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije koji će prezentirati svoje kreacije brojnoj publici. 

Priča će biti zaokružena sa već naveliko poznatim roštiljem (opciju i za vegeterijance/vegane) i najbolju old school glazbu koju Osijek može ponuditi.

2. Hombre festival zanatskih piva u Osijeku Fotogalerija

Sam ulaz na festival osigurava se kroz kupovinu kotizacije u suradnji sa partnerima udruge, pivnica Runda, kušaonica piva Gajba i Beertija Osijek.

Ukoliko niste iz Osijeka a želite doći na festival udruga poziva da se slobodno javite na email adresu p.p.s.udruga [@] gmail.com ili u inbox na Facebook stranici Udruga Panonski pivarski sindikat. 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!