Događanja / Istaknuta

31. prosinca

Osječani će u novu godinu uz koncert Ivana Zaka, najmlađi Adventiraju s Mijom Dimšić

Osječani će u novu godinu uz koncert Ivana Zaka, najmlađi Adventiraju s Mijom Dimšić
Ivica Benić/SiB.hr

Doček Nove godine bit će u skladu s važećim epidemiološkim mjerama

Osječani će Novu 2022. godinu uz koncert Ivana Zaka tradicionalno dočekati na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića.

Program dočeka uz kuhano vino i čaj počinje u 21:30 sati kada nastupa DJ Tac, a u ponoć će s pozornice novogodišnju čestitku Osječanima i njihovim gostima uputiti gradonačelnik Ivan Radić i župan Ivan Anušić. Neće izostati ni tradicionalni novogodišnji valcer ni vatromet.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Doček Nove godine bit će u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Trg će biti ograđen i zatvoren od 21:00 sat, a u ograđeni prostor moći će ući samo oni s valjanim Covid potvrdama.

Umjesto tramvaja voze autobusi, gradski prijevoz besplatan 

GPP će obustaviti tramvajski promet na dijelu svojih linija u vremenu od 21:00 do 2:00 sata, te ga nadomjestiti izvanrednim autobusnim linijama. Autobusi će prometovati po privremenim kronološkim polascima, koji su istaknuti na mrežnim stranicama GPP-a www.gpp-osijek.com.

Usluga javnog gradskog prijevoza će Odlukom gradonačelnika Radića na Silvestrovo biti besplatna, stoga je preporuka svim građanima da koriste ovu pogodnosti i javni prijevoz, radi vlastite sigurnosti, ali i sigurnosti drugih sudionika prometa.

Dječje Adventiranje uz koncert Mije Dimšić

Najmlađe Osječanke i Osječani na Silvestrovo će se u sklopu Adventiranja zabavljati uz koncert Mije Dimšić, konfete i podjelu dječjeg šampanjca. Glazbeni program organiziran je od 11:00 do 12:30 sati kod ,,školjke'' u Parku kralja Držislava.

Doček Nove godine u Osijeku zajedno organiziraju Grad Osijek i Osječko-baranjska županija. 


Izdvojeno

Reci što misliš!