Događanja / Istaknuta

29. i 30. prosinca

Poznat program HeadOnEast: Zaokružimo zimu dinamično, pokretno i snažno

Poznat program HeadOnEast: Zaokružimo zimu dinamično, pokretno i snažno

Konačno smo dočekali treće izdanje manifestacije HeadOnEast „Kod Školjke“ 29. i 30. prosinca 2021. uz najveći panoramski kotač

Uz najveći panoramski kotač u Hrvatskoj zatvorite puni krug na istoku Hrvatske uz tango emocija, glazbe okusa i neke drugačije Slavonije u sklopu festivala HeadOnEast.

U Parku kralja Držislava, „kod Školjke“ smjestit će se jedna nova, privremena i luda gradska četvrt za Osječane i njihove goste.

PROGRAM HeadOnEast

Akrobati mirisa i okusa: uz panoramski kotač zavrtjet će cijeli park. Obogatit će ga akrobatima, snagatorim i krotiteljima okusa, mirisa, boja i tekstura slavonsko-baranjske gastronomije.

Mjehurić za ljubitelje kapljice: pivsko-vinska kupola spaja ljubitelje dobre kapljice - i vina i piva pa u šarenilu omiljene manifestacije zajednički uživaju svi.

Kaleidoskop: šarenilo i svjetlosni efekti unijet će festivalsku energiju, a kraj godine učiniti dvodnevnim ljetom usred zime.

Lounge: zimska verzija predaha uz druženje i dobre DJ-e pokazat će i toplu stranu zime. U srijedu su s nama Mangroove, dan poslije Morenosi, a zabavljati će nas i Big Bend Osijek, Vinyl 33 i selekcija domaćih i stranih DJ-a, uz još pokoje iznenađenje.

Svi na istok na ponovno istraživanje i pogled iz nekih novih perspektiva i kuteva.

Zaokružimo zimu dinamično, pokretno i snažno. HeadOnEast
 


Izdvojeno

Reci što misliš!