Događanja / Istaknuta

26. prosinca

Božićni ručak za kerovce u osječkom Azilu

Božićni ručak za kerovce u osječkom Azilu
PIXSELL

Koncept je vrlo jednostavan: prijepodne šetnje, oko 13 prvi jedu kerovci (sve ono fino što ste im donijeli), poslije nijh jedemo mi ljudovci (sve ono fino što smo vam mi spremili), a čim se malo slegne i jednima i drugima – nastavljamo sa šetnjama

Kerovci su oduševljeni što vas ove godine opet mogu pozvati na najpopularnije i najljepše azilsko druženje! Azil ćemo ove blagdane okititi, ne samo kuglicama i ukrasima, nego i nadom koja čuči iza svake kućice, odzvanja u svakom „vau-vau” i stidljivo se skriva u svakom pogledu.

Kerovcima smo obećali da će najfinije ručati taj dan, da će svi biti prošetani barem triput i da će sreća biti tolika da ograde neće ni primijetiti barem još par dana poslije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Znali smo unaprijed da na vas možemo računati, pa nemojte da iznevjerimo naše kerovce nego lijepo svi pravac Azil ! Tko ne zna - na kraju Nemetina, uz glavnu cestu s lijeve strane, ne možete na mašit!

Kada: 26.12. od 10 do 16 sati!

Kerovci obećaju sve vas čestitare počastiti veganskom rezanom sarmom (tamo negdje poslije 13h), kuhanim vinom i čajem, a kažu da se neće bunit ako i vi njima ponesete koju konzervu – pa mislim, i njima je Božić. :)

Koncept je vrlo jednostavan: prijepodne šetnje, oko 13 prvi jedu kerovci (sve ono fino što ste im donijeli), poslije nijh jedemo mi ljudovci (sve ono fino što smo vam mi spremili), a čim se malo slegne i jednima i drugima – nastavljamo sa šetnjama :)

Eto, ovaj koncept je ujedno i recept za božičnu sreću – i za kerovce, al vjerujte i za vas (a i nas). Zato utefterite u kalendare i rasporede 26.12. i Azil... i vidimo se tamo :) Vaša azilska ekipa – dvonožna, četveronožna i na kotačima :)


Izdvojeno

Reci što misliš!