Događanja / Istaknuta

11. prosinca

Testiraj se, pokaži svoju inteligenciju

Testiraj se, pokaži svoju inteligenciju

Slavonija od kraja ožujka ima svoju Mensa podružnicu koja organizira testiranje i prijem novih članova


MENSA HRVATSKA poziva na testiranje u Osijeku integencije 11. prosinca 2021., (subota). Testiranje počinje u 10 sati i to na EFOS - Ekonomski fakultet, Trg Ljudevita Gaja 7, dvorana br.1, prizemlje

Detaljnije upute nalaze se na plakatu, a detaljne informacije možete dobiti i na mail [email protected]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijaviti se može on-line (http://www.mensa.hr/glavna/testiranja/prijava) ili na licu mjesta

OBAVEZNO je pridržavanje epidemioloških mjera (za sada: maska, COVID potvrda)

MENSA SLAVONIJA

Slavonija od kraja ožujka ima svoju Mensa podružnicu.
Uz sve početničke poteškoće, dodatno ih opterećuju pandemija i mjere, 
no uspjeli su tijekom ljeta organizirati druženje članova podružnice, ostvariti suradnju sa GISKO-m (Gradskom i sveučilišnom knjižnicom, Osijek), kojom je članovima osiguran popust na članarinu i dogovoreno održavanje radionice za djecu, "Enigmatika na svježem zraku", u dvorišnom prostoru GISKO-a, dogovoriti ulazak u ELQ ligu (enigmatika, logika, kviz) - slijedi poziv članovima s uputama za uključenje 
otvoriti vrata za suradnju sa FFOS - javna tematska predavanja i razgovori, kao i načelnu suradnju sa Kulturnim centrom Osijek (i dodatni prostor "Stara pekara", Tvrđa), organizirati testiranje u Slavonskom Brodu, a zbog relativno brojnog članstva u Brodu, koje ima interes lokalno se angažirati, postoji mogućnost da će organizirati ogranak podružnice u Brodu.

"Još uvijek nemamo prostor, što bi omogućilo redovna okupljanja i druženja, kao i održavanje manjih projekata, ali se nadamo uskoro riješiti taj problem zajedničkim korištenjem prostora jedne gradske četvrti.  Zima vjerojatno donosi nova ograničenja u vezi druženja i aktivnosti, pa ćemo najveći dio planiranog morati odgoditi za proljeće iduće godine. Otvoreni smo za suradnje sa institucijama, udrugama i organizacijama, inicijativama i pojedincima; spremni smo podržati projekte i uključiti se u sve dobre inicijative, prvenstveno vezane za Slavoniju. Slobodno nam se obratite na e-mail: [email protected]", kažu u osječkoj Mensi.

Nakon testiranja, ovisno o rezultatima, napraviti će prijem za nove članove, uz druženje svih članova podružnice / ako im epidemiološke mjere to budu dozvolile.

Dođite, testirajte se, pridružite se!


Izdvojeno

Reci što misliš!