Događanja / Istaknuta

16. srpnja

Besplatan koncert Crvene jabuke u Vukovaru - odgođeno za 30. srpnja

Besplatan koncert Crvene jabuke u Vukovaru - odgođeno za 30. srpnja
Marko Dimic/PIXSELL

U skladu s epidemiološkim mjerama, prostor trga bit će ograđen. Ulaz će biti moguć jedino onima s Covid potvrdama uz prethodno preuzimanje ulaznice

Ovogodišnje Ljeto u Vukovaru uljepšat će zvuci najvećih hitova grupe „Crvena jabuka“.

Koncert će se održati u petak 16. srpnja 2021. godine na Trgu Republike Hrvatske s početkom u 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U skladu s epidemiološkim mjerama, prostor trga bit će ograđen. Ulaz će biti moguć jedino uz prethodno preuzimanje ulaznice. Ulaz je besplatan, a ulaznice se mogu preuzeti u Turističkoj zajednici grada Vukovara od ponedjeljka 12. do četvrtka 15. srpnja, u uredovno vrijeme ureda od 7-15 sati.

Obavještavamo zainteresiranu javnost da se zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika odgađa koncert grupe „Crvena jabuka“ planiran za dan 16. srpnja 2021. godine na Trgu Republike Hrvatske. Novi datum koncerta biti će 30. srpnja 2021. godine.

Preuzete ulaznice vrijediti će i na dan koncerta (30.7.2021.). Ostatak ulaznica bit će moguće preuzeti od dana 26. srpnja do dana 29. srpnja 2021. godine u Turističkoj zajednici grada Vukovara, u uredovno vrijeme ureda od 7-15h.

Ulaznice mogu preuzeti samo osobe koje posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19. Ostale sugrađane izvan ograđenog prostora molimo za razumijevanje i pridržavanje epidemioloških mjera.


Izdvojeno

Reci što misliš!