Događanja / Istaknuta

23. lipnja i 10. srpnja

Šesto izdanje DunavArt Festivala

Šesto izdanje DunavArt Festivala

DunavArt Festivala održava se na lokacijama u Vukovaru i Iloku

U vremenu Covid 19 pandemije, svih briga i ograničenja s kojima hrabro i odgovorno moramo živjeti, s veseljem najavljujemo šesto izdanje DunavArt Festivala. Festival će se održati 23. lipnja u Vukovaru i 10. srpnja u Iloku.

Vukovar 23. lipnja 2021.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DunavArt Festival otvorit ćemo ispred galerije Oranžerija u Vukovaru. U Galeriji Oranžerija u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom pozivamo vas na izložbu „Almost“ umjetničkog fotografa Wojciecha Czaja.

U zadruzi Vrhunsko vukovarsko, dr. Franje Tuđmana 18 u 20.00 sati uživajmo u veselim pričama s razigranog Dunava na koncertu Styrian Klezmore Orchestra.

Vinska i kulinarska vukovarska priča očekuje vas uz ekipu koja će nam svima prirediti Podunavski stol, a pozdravit ćemo se s plesom u zadruzi. Vrhunsko vukovarsko, na  završnom partyu uz DJ Svemirka.

Ilok, vinogradi Papak/Rados, 10.srpnja 2021.

U srpnju nastavljamo s Festivalom i najavljujemo susret u Iloku.

DunavArt Festival uz pomoć fantastičnih mirnih i pjenušavih vina iločkih vinara, te podršku vrijednih prijatelja, podržava promociju vina i delicija Srijema uz "Pjenušavi srijemski doručak u vinogradu".

U srijemskim vinogradima Papak/Radoš, veselit ćemo se druženju i pjenušavom jutru s vama, vinima Papak, Čobanković, Iločki podrumi, Zelenika i Buhač, te uz glazbu Petre Marković.


Izdvojeno

Reci što misliš!