Događanja / Istaknuta

18. i 19. veljače

Parti Manijak poziva u kampus na party, policija spremno čeka

Parti Manijak poziva u kampus na party, policija spremno čeka

Dugo su zatvoreni kafići, a noćni život sveden je na druženja u malim skupinama po privatnim objektima ili studentskim sobama

Velik broj studenata uslijed online nastave otišao je svojim kućama izvan Osijeka, ali smirivanjem situacije dobar dio njih se počeo vraćati, a očito je kako su se i poželjeli zabave.

Korisnik Facebooka Parti Manijak objavio je tako događaj putem kojeg poziva na ludi tulum 18. i 19. veljače od 21 sat na prostoru osječkog studentskog kampusa, a u kratkom roku događaju se pridružilo više od 400 osoba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Povodom predugog lockdown-a i psihičkog umiranja u istom, vrijeme je da se nešto promijeni! Party na Campusu, naravno uz maske i propisani razmak. Studenti (a i oni koji se tako osjećaju) jesmo spremni?! Četvrtak i petak grme. Toplo se obucite, dok alkohol ne ugrije. Mjere se trebaju držati, a posebno one: više alkohola, a manje sokova", stoji u objavama unutar događaja uz apel da svatko skupi svoje smeće nakon partija.

S obzirom da se organizator uspješno sakrio iza alias imena, nije poznato tko je organizator, ali policija već najavljuje reakciju.

Prema važećim epidemiološkim mjerama, na jednom mjestu dozvoljeno je okupljanje 25 osoba i to uz posebnu dozvolu kakva nije zatražena za ovaj party. 

Hoće li policija reagirati i spriječiti ovakvo okupljanje ili će dopustiti party poput onih zagrebačkih vidjeti ćemo ukoliko se studenti uistinu i okupe.


Izdvojeno

Reci što misliš!