Događanja / Istaknuta

13. veljače

HNK Osijek: Koncert za Valentinovo

HNK Osijek: Koncert za Valentinovo
Davor Javorovic/PIXSELL

Koncert povodom Valentinova podsjetnik je da je ljubav iznad svega kao čežnja, nada ili ushit, kao oda vječnosti koja se gnijezdi samo u duši, nikad u tijelu

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku povodom Dana zaljubljenih izvodi KONCERT ZA VALENTINOVO, sa prigodnim skladbama poznatih autora u izvedbi solista, gudačkog kvarteta i baletnim umjetnicima Opere HNK u Osijeku. Koncert će se održati u subotu 13. veljače u 20 sati.

Svijet se u hipu promijenio, zatekao nas nespretne i nespremne da zađemo u nešto novo što se sad upinjemo nazivati normalnim. Ono duboko u nama, naša bit koju nazivamo srcem kazuje nam, međutim, kako to nije i ne može biti normalno, budući da nam uskraćuje suštinu, ugaoni kamen onoga što jesmo prema drugima. U hipu smo ostali bez zagrljaja, poljubaca, dodira, svega onoga čime prijateljima, poznanicima, zapravo svima do kojih nam je stalo više ne možemo bez riječi, toliko najuvjerljivije od riječi reći koliko nam je stalo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vremena se mijenjaju, vele neki kao da ne znaju da ne mijenja se ljudsko srce koje ljubav već tisućljećima uzdiže, nadahnjuje i osnažuje za život koji je prečesto hod po trnju. HNK u Osijeku zbog svega toga ne može i ne želi zaboraviti ljubav, još manje je položiti na žrtvenik novog normalnog. Koncert povodom Valentinova podsjetnik je da je ljubav iznad svega kao čežnja, nada ili ushit, kao oda vječnosti koja se gnijezdi samo u duši, nikad u tijelu.

I zato izazovima unatoč, Dan zaljubljenih i ove godine dolazi u kazalište

Izdvojeno


Reci što misliš!