Događanja / Istaknuta

10. listopada

Teatar to go u Kulturnom centru Osijek

Teatar to go u Kulturnom centru Osijek

Osječki Teatar to go pripremio je posebno kazališno iskustvo za najmlađe sugrađane ove subote, 10. listopada 2020., u suradnji s Kulturnim centrom Osijek, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka

Očekuju vas dvije izvedbe predstave „Botaničari“ i specijalni razgovor s glumcima nakon izvedbi, s početkom u 10,00 i 12,00 sati, u prostoru Kulturnog centra.

Teatar to go poznat je po svojim interaktivno-edukativnim komedijama za djecu, a predstava „Botaničari“ potvrdila je svoj status na rujanskim izvedbama u Osijeku, u sklopu projekta „Čist grad, naš ponos“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava progovara o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, a namijenjena je djeci od 3 do 10 godina. Komedija donosi priču o običnim ljudima koji postaju eko junaci. Kroz avanturu veću od života vode vas glumci Ivan Pokupić (vrtlar Borko) i Goran Smoljanović (botaničar Florijan Stolisnik).

Nakon izvedbi slijedi razgovor djece s glumcima, koji će se održati u sklopu aktivnosti kluba kazališne publike KLAP KLAP. Riječ je o projektu okupljanja osječke kazališne scene, kojeg provodi Teatar to go.

U novoj kazališnoj sezoni KLAP KLAP uvodi dodatni angažman publike, uz postojeće intervjue s kazalištarcima, osvrte na predstave i ispitivanje javnosti o kazališnim navikama, koji su objavljeni na službenom YouTube kanalu kluba. Ulaz je slobodan. Sve izvedbe bit će u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama. Broj sudionika je ograničen.

Za sudjelovanje je potrebna prijava, a obrazac prijave se nalazi na mrežnim stranicama kazališta (www.teatartogo.hr).


Izdvojeno

Reci što misliš!