Događanja / Istaknuta

25. rujna

Zmajevac: Koncert Nine Badrić

Zmajevac: Koncert Nine Badrić

U sklopu Vinskoga maratona u Zmajevcu će posjetitelje zabavljati pop diva Nina Badrić

Dragi naši Vinski maratonci i svi prijatelji Zmajevca - vinske prijestolnice Baranje,

kako je još grčki filozof Heraklit zaključio "Panta rhei - samo mjena stalna jest", pa je tako došlo i do promjena u programskoj shemi ovogodišnjeg maratona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No ono što je najbitnije u cijeloj priči jest to da niti jedan od sastavnih elemenata ove jedinstvene manifestacije neće biti otkazan.

Riječ je samo o tome da će se u petak, 25. rujna na dan Premium vinskog maratona umjesto već najavljenog koncerta novosadske skupine The Frajle održati koncert naše pop dive Nine Badrić.

Sa Frajlama smo se družili prošle godine i kao što znaju svi koji su bili prisutni bilo je odlično. No zbog aktualne situacije sa državnim granicama ove godine to (ipak) nismo u mogućnosti. Ali ne brinite, biti će još Vinskih maratona, ovo je tek 15. izdanje i naš maraton još nije ni punoljetan.

Koncert Nine Badrić održat će se u petak 25. rujna u Reformatskom surduku, a započet će sat vremena nakon početka Premium maratona, točnije u 17.00h.

Uz poštovanje svih epidemioloških mjera na ulazu u surduk će se skupljati donacijski prilog u preporučenom iznosu od 30,00kn od 16:00 do 18:00 sati.

Gosti će imati mogućnost i kupnje čaša i bonova za degustaciju.

Besplatan autobus iz Osijeka s parkinga GPP-a polazi u 16:15, a povratak će biti u 21:00 sati. Broj mjesta u busu je ograničen na 30 ljudi.

U slučaju kiše se otkazuje bus i program!


Izdvojeno

Reci što misliš!