Događanja / Istaknuta

18. i 19. rujna

Osijek - Baranja: Panona fest

Osijek - Baranja: Panona fest

Panona fest je dvodnevna manifestacija koja promovira aktivni turizam te ima za cilj urbanoj sredini približiti bogate ekoturističke potencijale Slavonije

Udruga za kreativni razvoj Slap obilježava 20 godina rada te organizira svima poznati, deveti po redu, Panona fest koji će se održati 18. – 19. rujna 2020.

U subotu 19.09. kreće se u nove avanture - pješice i biciklima otkrivat će se okolica Osijeka i ljepote Baranje! Mjesta u kanuima će vas čekati sljedeće godine kada ćemo se vratiti put Erduta. Pješačku rutu vodit će dobro nam poznati PD „Zanatlija“ s kojima ćete prošetati skrivenim šumarcima okolice Osijeka, dok se za biciklističku rutu sudružujemo sa iskusnom ekipom FEBIRE biciklijade (15. Festival biciklističke rekreacije Hrvatske – FEBIRE).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večernji glazbeni program čekat će Vas u Ružičnjaku u Perivoju kralja Držislava gdje će Vas rasplesati DJ Kema i NO jazz Band. Glazbeni program počinje u 18:00 i traje do 23:00 sata. Panona Fest tematski forum „Turizam u vrijeme korone“ održati će 18.09.2020., na seoskom gospodarstvu Ivica i Marica u Karancu.

Poveznice za prijavu na rute možete potražiti na FB: panonafest, a sudjelovanje na ovogodišnjim rutama je besplatno.

Prijave za biciklističku rutu na poveznici. Prijave za pješačku rutu na poveznici

Ovogodišnji Panona Fest organizira se u okviru projekta Panona net koji je sufinanciran iz programa Interreg IPA CBC Hrvatska - Srbija 2014. - 2020.


Izdvojeno

Reci što misliš!