Događanja / Istaknuta

12. kolovoza

Vinski susreti u Regionalnoj vinoteci u Osijeku - Vinarija Kolar

Vinski susreti u Regionalnoj vinoteci u Osijeku - Vinarija Kolar
Davor Javorovic/PIXSELL

Regionalna vinoteka i TZ OBŽ organiziraju predstavljanje lokalnih vinara

Veliko nevrijeme i led poharalo je prošli tjedan vinorodni kraj Baranje. Snažna tuča nanijela čak do 70 posto štete u vinogradima. Tim povodom Regionalna vinoteka i Turistička zajednica Osječko-baranjske županije kao simboličnu gestu organiziraju prezentacije vinara čiji su vinogradi nastradali. Prvi vinski susret zakazan je već ove srijede, 12. kolovoza u 18:00 sati u Regionalnoj vinoteci (Fakultetska bb - Tvrđa, pored Vodenih vrata).

Prva vinarija koja će se predstaviti ove srijede je Vinarija Kolar iz baranjske Suze. Prezentirat će se šest etiketa, a degustaciju će voditi Ljudevit Kolar, vlasnik vinarije. Za sudjelovanje na degustaciji potrebno je izvršiti rezervaciju, a mjesto je moguće rezervirati putem e-maila - [email protected] ili [email protected] ili telefonom - 091/4500 205 (Damir Zrno).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Broj mjesta je ograničen, stoga predlažemo svim vinoljupcima da rezerviraju mjesto na vrijeme. Vina vinarije Kolar kao i ostalih vinarija pogođenih nevremenom moći će se kupiti nakon prezentacije u Regionalnoj vinoteci po podrumskim cijenama uz prigodan popust do tjedan dana iza pojedine prezentacije. Vinarija Kalazić predstavit će svoju vinsku paletu 19.08., a Vinarija Gerštmajer iz Zmajevca 26.08. Kako krajem kolovoza kreću berbe grožđa napravit će se stanka od dva tjedna nakon koje se nastavljaju vinski susreti u Regionalnoj vinoteci. 

Uzdravlje!

Izdvojeno


Reci što misliš!