Događanja / Istaknuta

18. srpnja

ROCK'A'RAJ u Valpovu - stižu Kawasaki 3P i Psihomodo Pop [OTKAZANO]

ROCK'A'RAJ u Valpovu - stižu Kawasaki 3P i Psihomodo Pop [OTKAZANO]

U subotu, 18. srpnja 2020. godine, pripremite se za još jedan glazbeni spektakl u Valpovu

Zbog trenutno nepovoljne epidemiološke situacije i povećanja broja oboljelih u našoj županiji odgađa se festival „ROCK“A“RAJ“. Organizatori Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova te Udruga Karašicka Republika naglašavaju kako im je žao zbog odgađanja prvog Rock festivala u Valpovu. Međutim, sigurnost i zdravlje sugrađana, ali i svih posjetitelja, je na prvome mjestu. Planirani događaj će se održati čim za to bude bila povoljnija epidemiološka situacija.

 

Ispred kompleksa dvorca Prandau-Normann, održat će se PRVI open-air rock fest – ROCK'A'RAJ!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizatori Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova, Udruga Karašicka Republika te partneri Moto klub 2 grada Valpovo-Belišće i Pivovara Dark Horse pobrinut će se da ne manjka klope, cuge, nabrijanih motora, a od 17:00 sati, uz naše glazbene „lokalce“ Gradske Bitange, Bojana Petovarija, Glazbeni Odgoj te uz legendarne Kawasaki 3P i Psihomodo Pop sigurno neće manjkati kvalitetnog Rock 'n' Rolla!

Valpovo - Dvorac Prandau-Normann - Subota-18/7/2020-17:00h - ROCK'A'RAJ FEST

ROCK'A'RAJ PROGRAM – 18.7.2020.:

          17:00 – Gradske bitange
          18:00 – Bojan Petovari
          19:00 – Glazbeni Odgoj
          20:30 – Kawasaki 3P
          22:30 – Psihomodo Pop

*** Rock'a'raj fest će se održati uz sve propisane mjere Stožera civilne zaštite pa će tako Stožer civilne zaštite Grada Valpova uz valpovački Crveni križ paziti da se posjetitelji pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera i preporuka koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Sigurnost i zdravlje naših sugrađana i gostiju nam je na prvome mjestu.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!