Događanja / Istaknuta

1. lipnja

Dalj: Besplatna edukacija za nezaposlene u sklopu projekta D.O.N.A.U.

Dalj: Besplatna edukacija za nezaposlene u sklopu projekta D.O.N.A.U.
PIXSELL

U okviru projekta D.O.N.A.U. - Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspjeha započinje prvi ciklus edukacija za nezaposlene osobe u Dalju. Edukacije će se održavati tijekom cijelog lipnja

Prvi ciklus edukacija za nezaposlene u Dalju počinje 01. lipnja 2020. godine u 10 sati Dalju, u prostoru KZC Milutin Milanković, na adresi Z. Takača 13.

Sudjelovanje na edukacijama je besplatno, uz obveznu prijavu i  dostavu dokumentacije - kopija važeće osobne iskaznice i potvrda s HZZ-a o statusu u evidenciji nezaposlenih osoba. Nezaposleni koji nisu prijavljeni na HZZ na edukaciji će potpisati Izjavu o statusu nezaposlene osobe. Prijava se može izvršiti  na telefon 031/590-296.

Pozivamo sve zainteresirane nezaposlene osobe da nam se pridruže.

O projektu

Centar za poduzetništvo kao nositelj, te Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut, Lokalna razvojna agencija d.o.o., Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice i Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Osijek kao partneri, 26. ožujka 2019. godine započeli su s provedbom  projekta  D.O.N.A.U. - Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspjeha UP.01.3.1.01.0059, koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza III.

Projektom su planirane sljedeće aktivnosti:

Intervencija na tržištu rada - Motiviranje i osnaživanje ciljne skupine
Intervencija na tržištu rada - Prilagođeni programi osposobljavanja korisnika
Intervencije na tržištu rada - Info točke za (samo)zapošljavanje
Predstavljanje primjera najbolje prakse
Završna konferencija projekta

Ciljevi i očekivani rezultati projekta su: doprinijeti učinkovitoj provedbi strategije razvoja ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije umrežavanjem ključnih dionika i integriranom pristupu ciljnoj skupini s obzirom na regionalne i lokalne specifičnosti tržišta rada.

Ukupna vrijednost projekta je 839.848,29 HRK, od toga su EU sredstva 85% - 713.871,05 HRK, a sredstva RH 15% - 125.977,24 HRK.

Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci, od 26.03.2019. do 26.09.2020. godine.


Izdvojeno

Reci što misliš!