Događanja / Istaknuta

10. ožujka

EFOS: Žene u poduzetništvu: Organizacija je ključ uspjeha

EFOS: Žene u poduzetništvu: Organizacija je ključ uspjeha

Cilj je ukazati kako se žene snalaze u svakodnevnom izazovu spajanja privatnog i poslovnog života. Panelom se želi potaknuti posjetitelje da bolje rasporede svoje vrijeme kako bi stigli sve što su zamislili, a na radionici će posjetitelji čuti savjete kako svoje obaveze uskladiti s planom prehrane i zdravim načinom života

Studentska udruga EWoB (Poduzetnici bez granica) koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku drugu godinu za redom organizira projekt povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena. Događaj pod nazivom „Žene u poduzetništvu: Organizacija je ključ uspjeha“ održat će se 10. ožujka 2020. godine s početkom u 13:00 sati u Auli glagoljice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Posjetitelji će moći poslušati panel, pogledati reviju te sudjelovati u radionici.

Udruga će ovim panelom predstaviti žene koje uspješno vode svoja poduzeća i žene koje su se istaknule svojim proaktivnim i poduzetnim ponašanjem. Projekt će otvoriti poduzetnica Mara Majstorović (NLP coach i POY praktičar – Lotusmedia) koja će nam ukratko reći par riječi o organizaciji i njezinom poslovnom putu. Sudionice panela su: Katarina Baban (glumica, modna dizajnerica - Lilith by Katarina Baban) čija će se modna revija nove proljetne kolekcije održati nakon panela, Josipa Maras (grafička dizajnerica – Marastracije by Josipa, Studijo tapete), Margareta Krivić (odvjetnica - Zajednički odvjetnički ured Hrvoje Krivić, Margareta Krivić, Drago Aćimović i Tihana Ranđelović), Anita Žagar Brodar (voditeljica marketinga - 4F d.o.o., izrada heklanog nakita, odjeće, igračaka…- Made with love) i Valentina Bermanec ( marketing manager - Prototype). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionicu će održati Irena Slovaček (učiteljica engleskog i njemačkog jezika, trenerica i nutricionistica – Different by Irena Slovaček).

Ovim putem udruga EWoB poziva sve čitatelje da posjete događaj i zavire u ženski svijet poduzetništva i organizacije.


Izdvojeno

Reci što misliš!