Događanja / Istaknuta

22. veljače

Radionica Ivane Plechinger u Osijeku

Radionica Ivane Plechinger u Osijeku

Ivana Plechinger svoju radionicu pod nazivom " Zdrava ljubav prema sebi – temelj tvog sretnog života" održat će u Hotelu Osijek

Ivana Plechinger, nekad poznatija kao radijska i TV voditeljica (svi je se sjećamo iz Huga), glazbenica, danas je i motivacijski govornik i autorica bestselera 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je'.

Ivana je u 39-oj godini života doživila moždani udar koji ju je potaknuo da kompletno promjeni svoj život.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Tema će nam biti Zdrava ljubav prema sebi – temelj tvog sretnog života.
Saznat ćete kako na ispravan način voljeti i poštovati sebe, kako bi potpunije voljeli sve koji vas okružuju. Uživat ćemo u posebnoj meditaciji koja će vas spojiti s potpuno zanemarenim, a tako važnim dijelom vas, pripremila sam vježbe koje će vam pokazati koliku podršku imate u svome životu a da za nju niste niti znali. Naučit ćete gdje vam u danu vrijeme “curi” iz ruku i kako ga vratiti sebi da radi za vaše najveće dobro. Ove radionice osmislila sam za sve koji, poput mene, žele više od života, za one koji žele raditi na sebi kako bi danas bili sretniji i bolji ljudi no jučer.

Vidimo se 22. 02. 2020. u Hotelu Osijek, Šamačka 4, od 17-21h

Veselim se vašem dolasku." poručuje Ivana.

Broj mjesta je ograničen, kupite svoju ulaznicu na vrijeme. Cijena pojedine radionice iznosi 200 kn, prijave su isključivo online.


Izdvojeno

Reci što misliš!