Događanja / Istaknuta

29. siječnja

Marko Pipunić gost Popularne srijede na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku

Marko Pipunić gost Popularne srijede na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku

Vlasnik tvrtke „Žito” Marko Pipunić bit će gost prve ovogodišnje „Popularne srijede” na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, a predavanje će održati 29. siječnja u 18 sati u Fakultetskoj vijećnici (1.kat, istočni dio zgrade)

„Popularna srijeda” aktivnost je Znanstvenog foruma Fakulteta agrobiotehničkih znanosti čiji je cilj popularizirati agronomsku znanost i struku. Svi zainteresirani studenti, učenici srednjih škola i drugi građani imat će priliku čuti uspješne gospodarstvenike iz područja agrobiznisa te sveučilišne profesore i raspravljati s njima o raznim temama iz svakodnevnog života koje se tiču biljne i animalne proizvodnje odnosno proizvodnje hrane i zdravog života u cjelini.

marko_pipunic
Pipunić studentima: ''Što želite? Biti bogati ili biti uspješni?''

Fakultet i na taj način nastoji predstaviti javnosti suvremene trendove u proizvodnji hrane, te ju aktivno uključiti u vlastite znanstvene i stručne projekte koji teško pronalaze put do šire publike. Također, u današnje digitalno doba prosječnom čovjeku vrlo je teško razdvojiti koje su informacije o proizvodnji hrane točne a koje netočne pa takav pristup ujedno predstavlja i platformu u širenju znanstveno provjerenih informacija, ističu organizatori s Fakulteta agrobiotehničkih znanosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvoj ovogodišnjoj „Popularnoj srijedi” predavanje će održati dipl.ing.agr. Marko Pipunić vlasnik tvrtke Žito d.o.o., jedne od vodećih tvrtki iz područja poljoprivrede i proizvodnje hrane, posebno važne za istočnu Hrvatsku. Tema predavanja bit će njegova osobna iskustva, kako je započeo s poslovanjem male tvrtke prije dvadeset godina, koja je prerasla u jednu od najvećih i vodećih tvrtki u Hrvatskoj.


Izdvojeno

Reci što misliš!