Događanja / Istaknuta

23. siječnja

Željko Pervan dolazi u Osijek s premijerom nove hit predstave

Željko Pervan dolazi u Osijek s premijerom nove hit predstave
Tomislav Miletic/PIXSELL

Jedan od najpopularnijih hrvatskih komičara Željko Pervan osječku će publiku zabaviti svojom novom stand up hit predstavom naziva „Izlazak iz ormara“, u četvrtak 23.1. s početkom u 20 h

Nakon showa „Predzadnji put“, popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu s novom hit predstavom.

Bit će ovo premijerno izvodjenje nove predstave prije nastupa s dvije rasprodane velike dvorane V. Lisinski u Zagrebu u veljači. Valja napomenuti da je prošle godine Pervan čak rasprodao 4 predstave u osječkom kinu Urania.

Kino Urania, četvrtak 23. siječnja u 20 h.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice: 70 kn

REZERVACIJA ULAZNICA:
➡031 205 501 - Uprava  (pon-pet od 9:00-17:00 sati)
➡031 205 507 - Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)
[email protected]
[email protected]
➡inbox poruka u Kino Urania & Kinematografi Osijek Facebook

Ulaznice je potrebno rezervirati ili unaprijed kupiti na blagajni kina Urania (radno vrijeme blagajne: svaki dan uključujući vikende od 17:30 do 21 h).

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“  najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Osijek uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!


Izdvojeno

Reci što misliš!