Događanja / Istaknuta

22. PROSINCA

Gundinci: Humanitarni tamburaški koncert - omogućimo mobilnost Stjepanu

Gundinci: Humanitarni tamburaški koncert - omogućimo mobilnost Stjepanu

Provodi se humanitarna akcija „Omogućimo mobilnost Stjepanu“, a kao glavni događaj same humanitarne akcije održat će se 22. prosinca 2019. koncert s početkom u 18 sati, u centru općine Gundinci

Stjepan Mihić (28) rodom je iz mjesta Gundinci, smještenom na samom istoku Brodsko-posavske županije. Prije 10 godina, u Splitu gdje je radio kao zavarivač na terenskom radu, dogodila mu se nesreća u kojoj mu je teško stradala kralježnica i od tada je prikovan za invalidska kolica, a ne može kontrolirati niti prste na rukama. Svakodnevno mu je potrebna asistencija najbližih prilikom obavljanja dnevnih rutinskih zadataka. Unatoč svim nedaćama koje su snašle njegove najbliže i njega samoga, Stjepan je dečko vedrog duha, uvijek nasmijan i pun pozitivne energije te je dobri duh malog slavonskog mjesta na istoku Brodsko-posavske županije.

Cilj akcije je prikupiti sredstva za kupnju elektromotornih invalidskih kolica i tako mu omogućiti veću mobilnost, samostalnost i manju ovisnost o drugima. Stjepan je prije imao elektromotorna kolica, ali često su se kvarila, a popravci su bili skupi, stoga je pokrenuta humanitarna akciju kako bi mu se kupila nova kolica koja bi mu omogućila gore navedenu veću mobilnost i samostalnost, a i uvelike smanjila financijska izdavanja koja su prevelika u današnja teška vremena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivamo vas ako ste u mogućnosti, da se odazovete i prisustvujete humanitarnom koncertu te na taj način podržite ovu humanitarnu akciju.
Otvorimo ove blagdane jednom lijepom pričom, okupimo se u što većem broju i dobro zabavimo uz najbolje bendove tamburaške glazbe našeg područja.
Nastupaju TS Kas, TS Arteški bunar, TS Caprio, TS Jedini, TS Slavonski dukati, TS Ataše, TS Veritas, TS Slavonski suton.

Ulaznice će biti dostupne u prodaji od 1.12.2019. godine.

Donirati također možete uplatom novčanog priloga na račun Addiko banke, IBAN: HR95 2500 0093 1071 3688 2 koji je otvoren isključivo za potrebe humanitarne akcije.

Primatelj: Omogućimo mobilnost Stjepanu
Poziv na broj: Datum uplate
Opis plaćanja: Donacija za humanitarnu akciju


Izdvojeno

Reci što misliš!