Događanja / Istaknuta

6. prosinca

TZ Osijek: Besplatan turistički razgled grada gliserom

TZ Osijek: Besplatan turistički razgled grada gliserom

Povodom sv. Nikole, zaštitnika lađara i brodara, Turistička zajednica grada Osijeka organizira besplatne obilaske gliserom na Dravi.

U petak, 6. prosinca Turistička zajednica grada Osijeka će povodom blagdana sv. Nikole, zaštitnika lađara i brodara, organizirati besplatne turističke obilaske grada rijekom Dravom gliserom u vlasništvu g. Igora Živkovića iz obrta Old Town Izleti.

Turističke vožnje čamcem započinjat će i završavati na dravskom mlinu-Vodenici na Promenadi kod Solarskog trga svaki puni sat u vremenu od 10 do 15 sati, a trajat će po pola sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svaki polazak prima maksimalno 6 osoba.

Nakon turističkih vožnji, od 17 sati pridružite se Lions Clubu Gea i vrijednim osječkim vodeničarima, obitelji Davidović, pri ukrašavanju 8-metarskog plutajućeg božićnog drvca. Družeći se uz čaj i kuhano vino, kruha, masti, paprike, kolačića, posijat će žito, a tom prilikom u punom sjaju postavit će se i velike božićne jaslice od kukuruzovine.

Ture na blagdan Sv. Nikole su besplatne te je potrebna rezervacija termina kod Turističke zajednice grada Osijeka na tel.: 031 203 755.

Dodatne informacije potražite na mrežnim stranicama TZ. 


Izdvojeno

Reci što misliš!