Događanja / Istaknuta

9. studenog

1. Dječji buvljak na osječkoj tržnici

1. Dječji buvljak na osječkoj tržnici

Slijedom uspješno završenog 1. Modnog buvljaka i na inicijativu sugrađanki – majki, Tržnica d.o.o. je odlučila organizirati posebni Dječji buvljak, isključivo s dječjom odjećom, obućom i ostalim potrepštinama.

"Glavni nam je cilj da roditelji prodajom ili razmjenom očuvane i kvalitetne korištene dječje odjeće, obuće i ostalih potrepština na ekološki način zbrinu svoje viškove, ali i uz mali budžet opreme svoju djecu. Roditelji najbolje znaju kako njihova djeca brzo prerastu odjeću i obuću te koliko nova puno košta, a ovakva prilika je idealna za uštedu", kažu u Tržnicama.

Buvljak će se održati 9. studenoga 2019. godine u vremenu od 09,00 do 12,00 sati. Za potrebe održavanja buvljaka, Tržnica d.o.o. Osijek osigurat će prostor i to na osječkoj glavnoj tržnici (Gornji grad) – sudski prolaz te će cijena zakupa prodajnog mjesta (klupa) iznositi 10,00 kuna. Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti i rezervirati svoje prodajno mjesto, zaključno do petka, 8. studenoga 2019. godine do 14 sati, na kontakt telefon: Služba komercijalnih poslova 031/ 213-332 ili putem e-pošte: [email protected] Rezervacija će se vršiti prema redoslijedu prijava, do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovim putem iz Tržnica pozivaju sve roditelje da se pridruže i osiguraju si dobru i povoljnu kupnju.

Izdvojeno


Reci što misliš!