Događanja / Istaknuta

od 9. do 11. listopada

Dječji tjedan u Dokkici

Dječji tjedan u Dokkici

Dječji tjedan tradicionalna je manifestacija koja se održava u prvom cijelom tjednu listopada. Dječja osječka kreativna kućica Dječji tjedan obilježit će radionicama i druženjem od srijede 9.10. do petka 11.10. od 17 do 20 sati. Program je besplatan i nisu potrebne prijave.

U srijedu posjetite Dokkicu i uživajte u društvenim igrama za koje nam ne trebaju ekrani i ne ljutite se! U 18 sati uprljajte svoje ruke i zasadite koji cvijet.

U Kreativci ćete od 19 sati moći svojim prijateljima izraditi narukvicu prijateljstva ili možda karticu ukrašenu prešanim cvijećem za vama dragu osobu. Zasladite se u četvrtak na radionici pripreme kolačića koji se ne peku, a nakon toga ulovite dobar osjećaj u 18 sati - na zabavan način naučite prepoznavati svoje emocije. Malo iza 19 sati spustite se u podrum na jedan Jam Session s našim glazbenicima iz Dokkice i okušajte se u sviranju instrumenata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak izradite svoj mobil - umjetničku instalaciju koja se pokreće. Poslije toga postanite znanstvenici na jedan sat i posjetite Dječji labos.

Za kraj tjedna, družite se u dvorištu - zagrnite se dekicama, ispecite sljezov kolačić i poslušajte najljepše priče i bajke.


Izdvojeno

Reci što misliš!