Događanja / Istaknuta

5. listopada

Atraktivna izložba oldtimera u subotu ispred Portanove

Atraktivna izložba oldtimera u subotu ispred Portanove
Ivica Galovic/PIXSELL

U suradnji sa Oldtimer klubom Našice organiziran je dolazak više od 30 vozila starijih od 30 godina na ograđeni dio parkirališta ispred Portanove, a očekuje se dolazak velikog broja ljubitelja oldtimera iz cijele regije kao i susjednih zemalja koji će uz lijepo vrijeme izložiti svoje oldtimere i pokazati svu ljepotu svojih limenih ljubimaca

U subotu, 5. listopada  od 9 do 13 sati parkiralište Portanove bit će popunjeno prelijepim primjercima starih, pomalo zaboravljenih vozila. Pravi zaljubljenici u oldtimere reći će savršenih vozila. Ovi limeni ljubimci pravi su primjer napretka i rada kroz godine, a svaki od njih uređen je i opet stavljen u funkciju od pravih majstora i sa puno ljubavi, a sada ih i vi imate priliku vidjeti izbliza.  

U suradnji sa Oldtimer klubom Našice organiziran je dolazak više od 30 vozila starijih od 30 godina na ograđeni dio parkirališta ispred Portanove, a očekuje se dolazak velikog broja ljubitelja oldtimera iz cijele regije kao i susjednih zemalja koji će uz lijepo vrijeme izložiti svoje oldtimere i pokazati svu ljepotu svojih limenih ljubimaca. Ljubav prema starim automobilima, mirisima prošlosti i raritetima bit će glavna tema ove subote u Osijeku.

RADNO VRIJEME:
U utorak, 8. listopada na Dan neovisnosti Portanova radi prema redovnom radnom vremenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!