Događanja / Istaknuta

od 4. do 6. listopada

22. Osječki jesenski sajam

22. Osječki jesenski sajam

Sajamski prostor Pampas ugostit će od 4. do 6. listopada brojne izlagače i posjetitelje 22. Osječkog jesenskog sajma

Organizator manifestacije je Osječki sajam, a 22. Osječki jesenski sajam ponudit će mnoštvo zanimljivosti iz područja poljoprivrede i prehrane s naglaskom na pčelarstvo i autohtone proizvode našeg podneblja te graditeljstvo, stanovanje i opremanje.

Direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović naglasio je kako će na 2 tisuće četvornih metara zatvorenog i 3 tisuće četvornih metara otvorenog prostora posjetitelje dočekati oko 200 izlagača.

- Osječki sajam tu je kao filtar i jamac kvalitete, a želim naglasiti da se u subotu u organizaciji Osječkog sajma održava i Sajam antikviteta pa će toga dana uz 200 izlagača na 22. osječkom jesenskom sajmu biti i 140 izlagača koji će izlagati na Sajmu antikviteta. Ukupno je to brojka od oko 340 gospodarstvenika i gospodarskih subjekata koji će izlagati u Osijeku. – istaknuo je direktor Osječkog sajma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predsjednik Gradskog vijeća Željko Požega izrazio je zadovoljstvo predstojećom manifestacijom te naglasio kako su i sajmovi koji se održavaju u Osijeku i tvrtka Osječki sajam važni Gradu Osijeku.

- Cilj nam je da Osijek i u Hrvatskoj bude prepoznat kao grad sajmovanja te stoga želimo ne samo razvijati sajmovanje već svake godine i dodatno podići razinu. Upravo to očekujemo i ove godine. Oko 200 izlagača, bogat program, a uz istovremeno održavanje Sajma antikviteta i Dana hrvatskog turizma… Bit će puno događanja, Grad Osijek je učinio maksimalno i pred nama je vikend u kojem će svi moći uživati i pronaći nešto za sebe. – kazao je predsjednik Gradskog vijeća.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Osijek, prema riječima predsjednika Zorana Kovačevića, organizator je skupnog nastupa gospodarstvenika na ovoj sajamskoj priredbi.

– Ove godine objedinjujemo nastup 35 članica, tvrtki s područja 7 hrvatskih županija koje će se posjetiteljima predstaviti na više od 200 četvornih metara prostora. – rekao je Zoran Kovačević.

- Na ovogodišnjoj jesenskoj sajamskoj manifestaciji, prema riječima predsjednika Obrtničke komore osječko-baranjske županije Zdravka Kneževića, i obrtnici će nastupiti pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje županijske Obrtničke komore.

– Obrtnička komora sufinancira 16 naših obrtnika izlagača, a možemo se pohvaliti i s brojkom od 11 obrtnica koje su iz sfere žena-poduzetnica, što potvrđuje zanimanje obrtnika za izlaganje na Sajmu.– naglasio je Zdravko Knežević.

U predstavljanju sajamske priredbe sudjelovali su i regionalni koordinator veleprodaje tvrtke Pevec Darko Vrhar koji je izrazio zadovoljstvo, što je tvrtka dio ove sajamske manifestacije, a voditelj područnog ureda HBOR-a za Slavoniju i Baranju Boris Čagalj najavio je kako će tijekom 22. osječkog jesenskog sajma biti održane radionice i prezentacije namijenjene poduzetnicima.

U okviru sajamske priredbe održavaju se i Dani meda – 24. nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, 6. izložba ženskog poduzetništva, 3. izložba braniteljskog poduzetništva te Hrvatsko-mađarski poslovni susret.

22. osječki jesenski sajam održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Ulaz na manifestaciju je slobodan, a svi zainteresirani dobrodošli su na sajamski prostor Pampas od 4. do 6. listopada u vremenu od 10 do 19 sati.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!