Događanja / Istaknuta

17. i 18. rujna

LABUS sajam uvodi učenike u svijet znanosti

LABUS sajam uvodi učenike u svijet znanosti

LABUS sajam namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima, ali i djeci vrtićkog uzrasta te ostalim zainteresiranim građanima.

LABUS sajam  namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima, ali i djeci vrtićkog uzrasta te ostalim zainteresiranim građanima.

Na LABUS sajmu očekuje vas preko trideset prezentacija trenutne ponude FERIT-ovih LABUS aktivnosti/radionica (http://labus.ferit.hr/), prezentacija praktičnih studentskih radova koje su oni izradili u okviru završnih i diplomskih radova te programa Pro Student (http://pro-student.ferit.hr/) te još niz drugih prezentacija programskih partnera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U okviru LABUS sajma priređeno je i niz specijaliziranih radionica kako iz temeljnih  (matematika, fizika) tako i iz primjenjenih inženjerskih područja elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija na kojima posjetitelji, svih dobnih skupina, mogu sudjelovati samo uz prethodnu prijavu  (za online prijavu posjetite: http://labus.ferit.hr/labus-sajam#R ).

Pridružite se 3. LABUS sajmu i kao građani te svojim aktivnim sudjelovanjem u zanimljivim prezentacijama iz temeljnih i primijenjenih inženjerskih područja kroz igru i zabavu si približite znanost  i primjenu novih modernih tehnologija.

Za detalje posjetite: http://labus.ferit.hr/labus-sajam i promovirajte LABUS sajam među svojim prijateljima i poznanicima.

LABUS će se održati 17. i 18. rujna 2019. (uto/sri) od 10 do 18 sati u zatvorenim i otvorenim prostorima FERIT-a Osijek u Kampusu (C. Hadrijana 10b) (ulaz besplatan).


Izdvojeno

Reci što misliš!