Događanja / Istaknuta

13. i 14. rujna

UFO - Urban Fest Osijek 2019. [PROGRAM]

UFO - Urban Fest Osijek 2019. [PROGRAM]

Urban Fest Osijek vraća se na lijevu obalu Drave, kod Katakombi, nakon godinu dana pauze i spreman je 13. i 14. rujna zabaviti publiku više nego ikada prije.

Nakon završetka ljetne sezone, festival će tijekom svoja dva dana nadmašiti svoje zadnje izdanje uz velika koncertna, ali i klupska imena. Program prvog dana upotpunjuje veliki headliner festivala koji stiže ravno iz splitskog đira, Vojko V. Njemu se pridružuje i zagrebačka visoka petorka, trap lordovi High 5, a uz njih, publiku će zagrijati i mladi osječki reper Tin Arbutina. Za sve ljubitelje hip – hop/funk glazbe, tu su i Vanja i Nešvil Funk. Nakon koncertnog dijela festivala, slijedi i after u jedinstvenim osječkim Katakombama. Tako će bombastična zabava petkom biti u režiji poznatih klupskih imena – Pips i Bronski, a njima Casa kolektiv na festival pridružuje i mladog DJ-a Vladimira Božića. 

Drugi dan usmjeren je na rock, punk zvukove, regionalne mainstream i underground scene. U  valu potvrđenih imena, iz Beograda stiže karizmatični post punk trio, Repetitor. Subotnji line-up dovest će i do vrhunca veliki Darko Rundek i njegova Ekipa. Najpoznatiji slavonski rimokatolik Kandžija sa svojim Golim ženama, također je potvrdio dolazak. Programu se pridružuje i sjajan zagrebački bend Porto Morto, osječki treperi Retfatlanta i punk – rock bend Igla & Ziherice. Palice na subotnjem techno afteru preuzima osječki TRAUM, Volster i Insolate, a osim što će dirigirati sami zvukom rasutim po Katakombama, ugostit će i britansku divu Stephanie Skykes. Priču će zaokružiti i mladi techno talent, Sub Effect. 

Urban Fest Osijek vraća nadu da u paralelnom svemiru ljeto nikad ne prestaje, a ove godine ponovno će se potruditi da se publika nezaboravno provede. 

Ulaznice za Urban fest Osijek

Festivalske ulaznice se nalaze od sutra (28. kolovoza) u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok dnevna ulaznica iznosi 50 kuna. Na sam dan festivala će biti moguće kupiti samo dnevnu ulaznicu po cijeni od 70 kuna. 

Službena prodajna mjesta: 
Entrio – online sustav za prodaju ulaznica / Entrio - Urban fest Osijek 2019. 
BarcelonaPub Osijek, Vukovarska 4a, Osijek
Club EXIT Osijek, Kuhačeva 5, Osijek

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!