Događanja / Istaknuta

24. kolovoza

Gumiranje - dođite na spuštanje luftićima Dravom u Osijeku

Gumiranje -  dođite na spuštanje luftićima Dravom u Osijeku

Pozivamo vas na 1. Gumiranje, zabavno-rekreativnu manifestaciju na rijeci Dravi!

Zašto Gumiranje? Zato što će nam dvije gume na biciklu i jedna na vodi pomoći da sjedinimo šumu, rijeku, pješčane plaže i glazbu u jedno! Djelomično podsjeća i na glupiranje, a glupirati se svakako želimo!

OKUPLJANJE: 24. kolovoza 2019, 13:30, Promenada, Osijek.

Trajanje: 14:00 - 19:00h.

Sat vremena (7km) laganog bicikliranja i 3 sata plutanja niz rijeku Dravu. Oni koji žele preskočiti bicikliranje - vidimo se u 15h kod Udičarskog doma na Dravi kod Josipovca.

ONLINE prijave na: https://forms.gle/EeBKZ6DFhWtgNEeD6, na mail [email protected] ili FB stranicu Osječke tvornice ideja.

Naknada za sudjelovanje će iznositi 70 kuna (na licu mjesta) i odnosi se na troškove organizacije (OGRANIČENO NA 50 MJESTA!):

- Prijevoz bicikala od polazne do završne točke plutanja
- Korištenje udobne gume za plutanje dimenzija 122 cm + Sigurnosni prsluci
- Osiguravajuće plovilo i glazbeni program

Ukoliko imate vlastito prigodno sredstvo plutanja i sigurnosni prsluk, naknada za sudjelovanje će iznositi 20 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sedam kilometara bicikliramo kroz šumu paralelno s rijekom Dravom od Osijeka do Udičarskog doma (ušće rijeke Karašice), gdje se uz osvježenje družimo, bicikle spremamo u kombi (koji vam osigurava prijevoz do završne točke vašeg plutanja) i pripremamo za skok u rijeku.

Šumu mijenjanom rijekom, a bicikl gumom te kreće 9 kilometara i cca 3 sata dugo plutanje nizvodno. Dok se udobno sunčate na svojim gumama i osigurava vas motorno plovilo, moći ćete bezbrižno uživati u plutanju niz rijeku, prirodi koja vas okružuje, vizuri grada i glazbi koja vas prati.

Dodatno osvježenje možete očekivati na našem Čamac baru, dok plutanje završavamo na omiljenoj osječkoj Kopiki.

Online prijavom na zabavno-rekreativnu manifestaciju prihvaćate sudjelovanje na vlastitu odgovornost. S obzirom da se ipak radi o rijeci Dravi koja može biti nepredvidiva, događaj je prvenstveno namijenjen za odrasle osobe (18+)", poručuju organizatori.


Izdvojeno

Reci što misliš!