Događanja

23. svibnja

Promocijom knjige "Život na Gradskom vrtu" počinje oproštaj od legendarnog betona

Promocijom knjige
Facebook

Na promociju su pozvani svi zainteresirani navijači, ljubitelji nogometa i sporta općenito

U utorak, 23. svibnja, imat ćemo prigodnu promociju knjige „Život na Gradskom vrtu“, osječkog autora Tomislava Buljubašića. Promocija će biti održana na našem stadionu (tribina Zapad, ulaz G5) s početkom u 18 sati. NK Osijek upravo s ovim događajem počinje svoj program aktivnosti u pripremi posljednje utakmice ove sezone, koju će Bijelo-plavi u subotu odigrati s Rijekom na domaćem terenu i tako se emotivno oprostiti od našeg klupskog doma u kojem smo proveli dugi niz godina. Uvidom u sadržaj i način na koji se autor u prvom licu obraća čitateljima u svom novom uratku (prvi je bio „Tempo, Slavija!“), ne dvojimo kako će pozornost privući svaka od 278 stranica.

Zanimljivo, sadržajno i fino ukoričeno štivo

Buljubašić se u svojoj knjizi kronološki, kroz 30-ak poglavlja, uz brojne fotografije, tablice, grafike kao i vremenske crte, iz svog fanatičnog navijačkog kuta osvrnuo na bogatu povijest Kluba, dakako u kontekstu svega onoga što se desetljećima događalo na travnjaku Gradskog vrta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Argumentirano je to, ali i vrlo „pitko“ i zanimljivo podsjećanje na nezaboravne generacije igrača i trenera koji su utisnuli dubok pečat u rezultate NK Osijek. Isto se, dakako, odnosi i na mnoge navijačke priče i trenutke koje ćemo također pamtiti, a nisu do sada pronašle svoje mjesto u javnosti. Na promociju su pozvani svi zainteresirani navijači, ljubitelji nogometa i sporta općenito. Ulaz je dakako slobodan, a bit će to prilika i za kupnju ovog vrlo zanimljivog i sadržajnog, fino ukoričenog štiva.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!