Događanja

28. veljače

„Granice u odgoju” - besplatno predavanje za roditelje u Osijeku

„Granice u odgoju” - besplatno predavanje za roditelje u Osijeku

Na predavanju pod nazivom „Granice u odgoju” razgovarat će se o važnosti postavljanja granica i dosljednosti

Roditeljima je poznata situacija u kojoj se dosljedno pridržavaju dogovorene granice, a dijete ih testira pokušavajući “proširiti” granicu koja je unaprijed dogovorena. Na testiranje granice često roditelji reagiraju frustracijom, ali i velikim strahom da će narušiti izgrađeni odnos s djetetom jer djetetova želja nije ispunjena. 

Na predavanju pod nazivom „Granice u odgoju” razgovarat će se o važnosti postavljanja granica i dosljednosti jer je poznato kako manjak postavljenih granica, a još više nedosljednost u pridržavanju istih mogu dovesti do problema u ponašanju djeteta. Fokus će staviti i na same roditelje i naglasiti važnost osobnih granica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predavanje će se održati u utorak, 28. veljače u 17:30 sati u Dnevnom boravku (Knjižnica) Dječjeg kreativnog centra DOKKICA. Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu: https://tinyurl.com/ACPPredavanje5

Za predavanje „Granice u odgoju” nećemo se izdavati potvrde o sudjelovanju.

Za sve ostale informacije možete kontaktirati Dokkicu putem e-adrese: [email protected] ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u Osijeku i Donjem Miholjcu. 


Izdvojeno

Reci što misliš!