Događanja

11. prosinca

Neša Bridžis – „ŽIVOT“ u kinu Urania

Neša Bridžis – „ŽIVOT“ u kinu Urania

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara

Sa svojim predstavama obišao je cijelu Srbiju i Europu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji.

Ljubitelji stand up komedije iz regije jako dobro znaju Nešu Bridžisa, a bio je gost i na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pored prestižnih festivala bio je sudionik 3. sezone poznatog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" i osvojio treće mjesto.

Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više, a u kinu Urania nastupa 11.12.2022. u 19 sati.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača Srpske Stand up scene.

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine.

Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim naizmjenično nastupa, podijeljen u 7 predstava.(''Život'', ''Plajlista", ''Film", ''Muško-Ženski odnosi", "f40.01", "Priča u nedogled"," The Best of") Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.

Cijena ulaznice:

  • u pretprodaji 80,00 kn/10,62 EUR
  • na dan predstave 90,00 kn/ 11,95 EUR

*fiksni tečaj: 7,53450

ULAZNICE JE POTREBNO UNAPRIJED REZERVIRATI:

  • 031 205 501 - Uprava (pon-pet od 9-17 sati)
  •  031 205 507 - Blagajna kina (svaki dan od 17-21 sati)
  • [email protected]atografi-osijek.hr
  • inbox poruka na Page Kino Urania & Kinematografi Osijek

Predstava "Život"

Predstava Život je mini-autobiografija, pomalo karikirana. Bavi se običnim ljudima, njihovim karakterima, osobinama u kojima se mnogi nalaze. Neša će se publici predstaviti iz svog ugla, uspoređujući prošla i sadašnja vremena i vremena koja dolaze, neprestano mijenjajući promišljanja svih ljudi koje već poznajete, a nikada u životu niste sreli..


Izdvojeno

Reci što misliš!