Događanja

29. studenog

Dokkica: Besplatno predavanje "Stilovi roditeljstva"

Dokkica: Besplatno predavanje

Predavanje će se održati u utorak, 29. studenoga u 17:30 sati uživo, u Knjižnici (na prvom katu) Dječjeg kreativnog centra DOKKICA

Svako dijete je individua, sa specifičnim potrebama i karakternim osobinama te mu se i treba pristupiti na njemu prikladan način. No, u samoj osnovi roditeljstva, četiri su osnovna dominantna stila. Stilovi roditeljstva, koje vrlo često “preuzimamo” od naših roditelja i okoline, u velikoj mjeri utječu na naše odgojne postupke i odluke, a time izravno i na djecu, njihovo ponašanje i emocije.

Na predavanju pod nazivom „Stilovi roditeljstva” predstavit će četiri stila roditeljstva, njihove karakteristike, prednosti i mane te njihov utjecaj na psihosocijalni i emocionalni razvoj djeteta. Sudionici predavanja moći će osvijestiti vlastiti roditeljski stil i izazove koje takav stil unosi u njihov odnos s djetetom te se upoznati  s najpoznatijim tipovima odgoja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predavanje će se održati u utorak, 29. studenoga u 17:30 sati uživo, u Knjižnici (na prvom katu) Dječjeg kreativnog centra DOKKICA. Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu.

Za predavanje „Stilovi roditeljstva” neće se izdavati potvrde o sudjelovanju.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem naše e-adrese: [email protected] ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a održavaju se jednom mjesečno u Osijeku i Donjem  Miholjcu. 


Izdvojeno

Reci što misliš!