Događanja

25. studenog

Naučite kako napraviti isplativu online kampanju na besplatnom seminaru u organizaciji OBŽ

Naučite kako napraviti isplativu online kampanju na besplatnom seminaru u organizaciji OBŽ
Ivica Benić/SiB.hr

Seminar će se održati 25. studenog 2022. godine u Maloj vijećnici Osječko-baranjske županije uz obaveznu prijavu

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županije organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

  • Digitalni alati nužni za rast i kako napraviti isplativu online kampanju

Radionica obuhvaća pregled dostupnih alata za istraživanje tržišta u domeni Google alata koji pružaju uvid u povijesno stanje na temelju kojeg možemo napraviti pretpostavke za daljnje ulaganje i traženje prilika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sadržaj je primjenjiv za sve kategorije poslovnih subjekata. Kao posljedica kvalitetno odrađenog istraživanja polaznici će dobiti i daljnje upute za izradu plana mjerenja i pripreme digitalne strategije (promocije) ovisno o poslovnom cilju za kraće ili dulje razdoblje. Naglasak se stavlja na Google alate obzirom na potencijalni doseg kupaca.  

Seminar će se održati 25. studenog 2022. godine u Maloj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavač je Zorin Radovančević, direktor tvrtke Escape d.o.o. Osijek.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave koji se nalazi na web stranicama Županije u okviru novog projekta „Poduzetnički obzor“ najkasnije do 23. studenog ove godine.


Izdvojeno

Reci što misliš!