Događanja

19. studenog

Mjesec muškog zdravlja u Osijeku: Obilježavanje „brkatog studenog“ kod Ace kestenjara

Mjesec muškog zdravlja u Osijeku: Obilježavanje „brkatog studenog“ kod Ace kestenjara
Ivica Galovic/PIXSELL

Prigodna javnozdravstvena akcija održati će se u subotu 19.11.2022. od 11-13 sati na početku Šamačke ulice (kod kestenara Ace), s podjelom pečenog kestenja i podjelom edukativnih materijala

Gradska  liga protiv raka Osijek, Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i Zavod za urologiju KBC Osijek, Zavodu za onkologiju KBC Osijek  u suradnji sa Domom zdravlja Osječko-baranjske županije, Mammae Osijek-klub žena liječenih na dojci, aktivnost Hodanjem do zdravlja Nacionalnog projekta Živjeti zdravo, IK Javor Osijek, ILCO Osijek, JAKA Osijek i Medicinskom školom Osijek, kao i uz potporu ostalih zainteresiranih građana i predstavnika Grada i Županije i ove godine obilježavaju „brkati studeni“ (Movember) - mjesec muškog zdravlja.

Svakog studenog međunarodni pokret Movember stavlja u centar zbivanja muško zdravlje te poziva muškarce da puste brkove radi širenja svijesti o tipično muškim bolestima, a jedna od njih je rak prostate i rak testisa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tim povodom, održati će prigodnu javnozdravstvenu akciju u subotu 19.11.2022. od 11-13 sati na početku Šamačke ulice (kod kestenara Ace), a podjelom pečenog kestenja i podjelom edukativnih materijala žele senzibilizirati i informirati muškarce o prevenciji, mogućnostima ranog otkrivanja, simptomima, dijagnostici i liječenju raka prostate i raka testisa.


Izdvojeno

Reci što misliš!