Događanja

30. Rujna i 1. Listopada

Zlatni vinski wineend u trnavačkom kraju

Zlatni vinski wineend u trnavačkom kraju

Općina Trnava i Turistička zajednica Grada Đakova pripremaju „vinovito“ dobar kraj rujna i početak listopada

Petak 30.9. i subotu 1. 10. rezervirajte za zlatni vinski vikend!

Još samo nekoliko dana dijeli nas od „Zlatnog wineend-a“, događaja koji je prošle godine organiziran po prvi put i koji je udahnuo novi život razvoju kontinentalnog turizma trnavačkog kraja, a koji će se zasigurno urezati na kartu kontinentalnog turizma Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čuvena slavonska vinarska općina – Trnava, zajedno s Turističkom zajednicom Grada Đakova, i ove godine organizira za sve vas ukusan i zabavan kraj tjedna pod nazivom „Zlatni wineend“. Događaj će se održati 30. rujna i 1. listopada u Trnavi, a bogati eno, gastro i glazbeni program potaknut je prošlogodišnjim odazivom gostiju i više nego pozitivnim iskustvima svih naših dragih posjetitelja. Organizatori su događaj zamislili kao spoj tradicije i dobre zabave protkane edukativnim sadržajem i okusima i mirisima zavičaja koji u svakom posjetitelju bude ljubav i empatiju prema istočnoj Hrvatskoj i njezinim bogatstvima i ljepotama, kojih ima napretek.

Trnava je u cijeloj istočnoj Hrvatskoj prepoznatljiva po okusima svojih vrhunskih vina, a „Zlatni wineend“ za cilj ima upravo to – na jednom mjestu, u dva dana, okupiti sve ljude zasićene gradskog betona i željne mirne seoske idile, bogate vrhunskim trnavačkim vinima i slavonskim delikatesama!

PROGRAM ZLATNOG WINEENDA 2022:

Petak 30.09.2022.

  • Od 16:00 h - Početak degustacija
  • Od 18:00 h - Radionica „Otkrijte usklađenost okusa trnavačkih vina i slavonskih delikatesa!“ (Centar izvrsnosti Srednje strukovne škole A. Horvata, Ivana Meštrovića 66, Trnava) – Potrebna prijava
  • Od 20:00 h - Glazbeni program: Dorian & Marina, Vinarija OPG Milanović, Zlatarevac 48, Trnava

Subota 01.10.2022.

  • Od 16:00 h – Početak degustacija
  • Od 20:00 h – Glazbeni program: Nera & Updown, Vinarija Agro Zlatarevac, Majarsko Brdo 58, Trnava

Program obilaska vinarija je po osobnom izboru posjetitelja. Cijena Zlatne karte (ulaznice) je 100,00 kuna, a ona vrijed za degustacije u svih 6 vinarija. Kada posjetitelj obiđe sve vinarije i skupi sve naljepnice u svoju Zlatnu kartu, dobije graševinu gratis! I ne samo to - ulazi u bubanj za tombolu oba dana (petak i subotu).

Vidimo se u Trnavi 30. rujna i 1. listopada!


Izdvojeno

Reci što misliš!