Događanja

29. svibnja

Kerovci osječkog Azila pozivaju na sedmi po redu Povratak otpisanih

Kerovci osječkog Azila pozivaju na sedmi po redu Povratak otpisanih

Nakon dvije godine ponovno se vraća naljepši piknik u gradu

"Nakon dvije godine ponovo se vraćamo najljepšem pikniku, ma ne u gradu, nego na svijetu, našem malom prazniku udomljavanja koji jedva čekamo s vama svima proslaviti!", poručuju volonteri (i kerovci) Udruge Pobjede.

Ne samo kerovci, nego već i ptice na grani, znaju zašto i gdje morate biti posljednje nedjelje u svibnju, dakle 29.5., od 10 do 17 sati, na lijevoj obali Drave, kod amfiteatra (ispred katakombi)..., no evo podsjetit ćemo vas ipak mi još jednom za svaki slučaj.

"Nama baš treba, a sigurni smo i vama, jedan lijep dan u dobrom društvu. Zaželjeli smo se baš tog našeg malog otočića smješkova i sretnog laveža – našeg Povratka otpisanih! Pa kako i ne bi kad nas čeka odlična mjuza, najfinija klopa (jer se sprema srcem i uz poštovanje prema svakom životu), hladna cuga i topla kavica (isto skuhana srcem), kolači, naaajpopularnija tombola, aukcije uživo, radionice za klince i kerovce... i najvažnije od svega – najbolje društvo! E zbog ovog posljednjeg se najviše radujemo, jer jedva čekamo da nam dođete sa svojim udomljenim kerovcima da ih vidimo sretne, pa da se sreća množi", kažu organizatori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve što trebate učiniti jest povesti svoje kerovce, familiju, prijatelje, komšije... i doći s stisnuti na jedno popodne pauzu na stres i uživati.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!