Događanja

18. siječnja

ColonOs: Predavanje "Komuniciraj otvoreno svoje želje i potrebe"

ColonOs: Predavanje

Teme na kojima će se raditi na predavanju su osnove komunikacijskog procesa, interpersonalna komunikacija, asertivna komunikacija i zauzimanje za sebe

Udruga ColonOs Osijek vas poziva na online-predavanje "Komuniciraj otvoreno svoje želje i potrebe" u organizaciji udruge ColonOs i Horka komunikacije.

Predavačica: Katarina Horvat (HORKA komunikacije)
Vrijeme održavanja : utorak, 18.1.2022. u 18:00 sati

O PREDAVAČICI I OPIS PREDAVANJA:
Katarina Horvat, Magistrirala je Medijsku kulturu na Odjelu za kulturologiju u Osijeku, a dodatno se obrazovala kroz Londonsku školu za odnose s javnošću, Centar za bihevioralna istraživanja Valentis te kroz brojne neformalne edukacije. Trenutno je doktorandica Komunikologije, a njezini znanstveni i stručni radovi mogu se naći u zbornicima i u online bazama podataka, budući da godinama sudjeluje na znanstvenim skupovima, konferencijama i seminarima. Osim formalnog obrazovanja, ono neformalno joj je jednako važno, a stekla ga je stekla kroz Erasmus+ projekte te kroz brojne edukacije o tematskim područjima od EU projekata do razvoja poduzetničkih vještina. Teme na kojima će se raditi na predavanju su osnove komunikacijskog procesa, interpersonalna komunikacija, asertivna komunikacija i zauzimanje za sebe.

Svrha predavanja je mogućnost izražavanja svojih želja i potreba doktorima i medicinskom osoblju.

Prijaviti se možete putem linka https://bit.ly/3tkfUe1


Izdvojeno

Reci što misliš!