Događanja

23. siječnja

Odsjek za kreativne tehnologije: Izložba studentica iz Dublina

Odsjek za kreativne tehnologije: Izložba studentica iz Dublina

Ovaj semestar Odsjek za kreativne tehnologije po prvi je puta sudjelovao u programu Erasmus+ razmjene za studente. Dok je šest studentica preddiplomskog studija Kazališno oblikovanje zimski semestar provelo na dublinskom Institute of Art, Design + Technology, na osječki su Odsjek na razmjenu došle njihove četiri studentice. Tri studentice studiraju kostimografiju (Costume design), a jedna dizajn i šminku lika (Character make-up design), tako da su svoja do sada stečena znanja mogle odlično nadopuniti na preddiplomskom studiju Kazališnog oblikovanja pri Odsjeku za kreativne tehnologije.

Iako svi Osječani bježe u Dublin, našim Irkinjama se zaista svidio Osijek i naš Odsjek. Vrijedno su radile i postigle izvrsne rezultate.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U četvrtak, 23.1.2020. u 17.30 sati u prostorijama Odsjeka za kreativne tehnologije (sveučilišni kampus, zgrada 18), održat će se mala izložba u kojoj će biti izložen dio njihovih radova, uključujući i iznimno zanimljive fotografije studentica Marthe Macnulty i Isobel Shackleton koje su nastale za vrijeme njihovog boravka u Osijeku. Također, Isobel će predstaviti svoj studijski smjer (Character make-up design) i pokazati transformacije likova na kojima je radila.


Izdvojeno

Reci što misliš!